Extract de plante

Produse naturiste potenta, slabit si imunitate

Ce este orgasmul?

Scrie un comentariu

Cercetarile efectuate in domeniul sexologiei au demonstrat ca, atunci cand orgasmul este resimtit si tratat ca o stare modificata, superioara de constiinta, sunt angrenate in intregul corp mai multe nivele energetice, iar capacitatea de constientizare se mareste. Daca motivatia de a avea o stare de orgasm este doar aceea de inlaturare a tensiunii, atunci se tinde aproape irevocabil spre o pierdere de energie (prin ejaculare la barbat sau prin descarcare la femeie). Pe de alta parte, daca atentia este focalizata asupra conducerii valului energetic creat de orgasm catre un nivel inalt de constientizare, atunci se va instaura in fiinta un sentiment inefabil de bunastare, pace, bucurie si liniste atotcuprinzatoare.

ce este orgasmul

Majoritatea oamenilor isi inchipuie ca, daca ejacularea spermei (la barbat) sau descarcarea exploziva (la femeie) sunt oprite, atunci scurta placere efemera asociata acestor trairi de cateva secunde este si ea suprimata. Aceasta eroare provine de la conceptia gresita ca ejacularea si descarcarea energetica sunt identice si inseparabile de orgasm, prin intermediul caruia se manifesta placerea, astfel incat suprimarea lor ar conduce in mod automat si la suprimarea orgasmului.

Complet gresit!

Nu putem pune semnul egal intre orgasm si ejaculare sau descarcarea a potentialului sexual, deoarece s-a demonstrat stiintific ca cele doua fenomene nu sunt interdependente si nu se produc in mod necesar in acelasi timp.

Se stie ca sperma contine nutrienti valorosi si elemente esentiale in sustinerea fizica si psihica, astfel incat devine foarte importanta transmutarea ei in forme de energie subtila, care sa fie sublimata la diferitele etaje ale fiintei (creier, inima, abdomen etc.), fortificand functiile organelor respective, echilibrand emisiile hormonale ale glandelor endocrine si stimuland foarte mult capacitatile psihice ale individului.

Dar orgasmul nu apartine nici placerii si nici satisfactiei; placerea fiind resimtita in momentele de dinainte si satisfactia in momentele de dupa (in minunatele cazuri ale unei sexualitati obisnuite si relativ “echilibrate”). Daca placerea este o dorinta care se vrea continuata, prelungita intr-o crestere continua de la sine, iar satisfactia – un gen de usurare, o “eliberare ”relativa si momentana, atunci orgasmul, aceasta faza intermediara, ce este?

Pura senzatie corporala absoarbe virulenta primitiva, atat de asteptata si in mod paradoxal intarziata, a orgasmului. Variatiile placerii se armonizeaza cu suflul interior al respiratiei profunde. Acesti doi curenti se hranesc si se completeaza pana cand apare, in chiar densitatea senzatiei erotice, lumina unei perceptii stralucitoare si extrem de subtile. Orgasmul, manifestare in mod obisnuit brutala si arzatoare, s-a metamorfozat in mod misterios intr-o traire sublima, care, desi perceputa in insusi miezul manifestarii, aduce acum cu sine puternica amintire a nemanifestarii. Si, in acest substrat supraconstient al fiintei sale, barbatul transforma spontan acea dorinta „fiziologica” a ejacularii intr-o baie vibratorie subtila si constienta, care depaseste frontierele limitate ale constiintei obisnuite.

Astfel, cele trei faze ale actului sexual nu mai au atunci acelasi raport temporal; placere, orgasm si satisfactie fac loc unei realizari orgasmatice exceptionale perceputa ca o stare profunda de extaz autentic. Acesta este procesul alchimic al fuziunii sexual-amoroase al carui rezultat de exceptie este plenitudinea si beatitudinea unei pure existente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s